BDC AWARDS TROPHY

2019

 

Het BDC heeft het genoegen u de 10de Awards Edite X aan te kondigen die zal plaatsvinden.

2018

 

Het Belgian Deaf sport Committee reikte op 26 januari 2019 in Dworp voor de 9e keer op rij zijn traditioneel geworden Awards uit. 

2017

 

Het BDC is verheugd om u de foto's en laureaten van haar 8de Awards Trophy te presenteren dat plaatsvond op zaterdag 27 januari 2018 !

2015

 

Op 23 januari 2016 organiseerde het Belgian Deaf sport Committee (BDC) voor de 6e maal haar sportgala "Awards Trophy" deze keer ging het door in Wezembeek-Oppem. 

2011

 

 Het Belgian Deaf sport Committee reikt zaterdag voor de tweede keer de jaarlijkse awards uit voor de beste dove sporters van het jaar.

BDC Awards Trophy

 

 

 

 

Meer en meer doven beginnen te sporten, zowel binnen de dovensport als in een horende competitie. Daarom werd dit jaar voor het eerst de BDC Awards Trophy georganiseerd door het Belgian Deaf sport Committee waar de beste sporters van het afgelopen jaar werden bekroond. Vooraf werd opgeroepen om kandidaturen voor de verschillende categorieën in te dienen. Er kwam zoveel reactie, dat het voor de jury erg moeilijk was om een winnaar te kiezen. Er werd onder andere gekeken naar de prestaties van het afgelopen jaar, de mogelijkheden van de sporters of club, de inzet en het doorzettingsvermogen. Uiteindelijk werden voor elke categorie drie genomineerden gekozen. Een uitgebreid verslag met interviews van de winnaars kan je hier lezen. Maar ook steeds meer sporten worden beoefend. Voetbal, wielrennen en volleybal blijven natuurlijk populair maar ook sporten zoals mountainbike en avontuursporten kunnen op steeds meer leden rekenen. Na het openingswoord van de voorzitter en dankwoorden door Jan Van den Braembussche werden de eerste prijzen uitgereikt.

2016

 

Het BDC heeft het genoegen u de zevende Awards Trophy 2016 aan te kondigen die zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari 2017 !

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick