Het tijdstip wordt later bepaald | Merkur Spiel Arena

Kwalificatie competitie voor Deaflympics Brazil 2021

Germany v Belgium

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Merkur Spiel Arena, Arena-Straße 1, 40474 Düsseldorf, Duitsland

Over het evenement

AANKOMST MET DE AUTO

Aankomst met de auto

Bezoekers kunnen de Merkur Spiel-Arena met de auto bereiken via de volgende snelwegen: vanuit het noorden via de A52 en A3, vanuit het westen via de A44 en A57 en vanuit het zuiden via de A57 en A59. Het terrein van de internationale handelsbeurs van Düsseldorf bevindt zich in de directe omgeving van de Merkur Spiel-Arena. Merkur Spiel-Arena en Messe Düsseldorf zijn duidelijk aangegeven door de stad (zie afbeelding rechts).

Vanaf de snelweg A44 leidt de afrit AS 29 Messe-Nord / Stadion of Messe-Nord / Arena rechtstreeks naar de grote parkeerplaatsen bij de Merkur Spiel-Arena.

Parkeerplaatsen

Na het betreden van de arena en het beursterrein volgen automobilisten de borden naar parkeerplaats P1. Parkeren daar bij de thuiswedstrijden van Fortuna Düsseldorf kost 5 euro. Op het terrein zijn in totaal 22.000 parkeerplaatsen beschikbaar. Houd er rekening mee dat parkeerplaats P2 alleen is gereserveerd voor gasten.

AANKOMST MET OPENBAAR VERVOER - GECOMBINEERD TICKET

Voor alle Fortuna Düsseldorf-spellen is het ticket al inbegrepen in de ticketprijs, het is niet nodig om een ​​extra ticket te kopen binnen het VRR-netwerkgebied. Het KombiTicket is geldig op de dag van het evenement vanaf je vertrekplaats op de directe route naar de Merkur Spiel-Arena naar de wedstrijd tot het einde van de operaties op de volgende dag (03:00 uur) na het laatste fluitsignaal en biedt gratis reizen met het openbaar vervoer inclusief trein van de 2e klas. Een grafisch overzicht van de scope vind je hier.

Op Fortuna-wedstrijddagen brengt de Rheinbahn-lijn U78 u gewoonlijk elke 5 minuten naar de Merkur Spiel-Arena. De halte daar heet "Arena / Messe-Nord". Na de spelen vertrekken er om de 2,5 minuten speciale Rheinbahn-treinen. De reistijd tussen het centraal station van Düsseldorf en het treinstation Merkur Spiel-Arena bedraagt ​​ca. 15 minuten en wordt aanbevolen.

EXTRA BUSVERVOER

Het volgende extra verkeer begint 2 uur voor aanvang van het spel en loopt tot het begin van het spel:

Extra buslijn U 78 tussen Theodor-Heuss-Brücke en Arena elke 15 minuten. Het lijntraject is analoog aan de tram - de haltes bevinden zich ter hoogte van de tramhaltes aan de rand van de weg.

Uitbreiding van lijn 730 naar Arena

Extra lijn E 730 tussen S-Bahn-station Unterrath en Arena

VERBINDING MET DE INTERNATIONALE LUCHTHAVEN DÜSSELDORF

De internationale luchthaven van Düsseldorf (170 bestemmingen wereldwijd) ligt op slechts drie kilometer afstand. Afhankelijk van de verkeerssituatie duurt de taxirit van daar naar de Merkur Spiel-Arena ongeveer 10-15 minuten en kost ongeveer 10 euro.

Een routebeschrijving voor de reis naar de Merkur Spiel-Arena is ook te vinden op de website van Merkur Spiel-Arena Düsseldorf

Deel dit evenement

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick