Het tijdstip wordt later bepaald | FC Kleit

Vriendschappelijke U21 interland

U21 Belgium v U21 Netherlands

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
FC Kleit, Hogebranddreef 17, 9990 Maldegem, België

Over het evenement

MALDEGEM -

Bij FC Kleit zijn ze in hun nopjes, want het voorbije weekend opende de club officieel haar nieuwe tribune én het kunstgrasveld. “Als Kleitenaars mogen we echt trots zijn op deze mooie voetbalaccommodatie”.

“Onze nieuwe tribune stond vroeger in het stadion van Gent-Zeehaven. Vorig jaar tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben we ze op drie dagen afgebroken en naar Kleit verhuisd. Sinds maart van dit jaar staat ze naast ons A-terrein opgebouwd en begin augustus monteerden we de zitjes. Op onze nieuwe tribune is er plaats voor honderdvijftig supporters.”

Ook met de komst van een kunstgrasveld zijn ze blij bij FC Kleit. Vanaf nu beschikt de club over drie speelterreinen. Tot en met de U8 kan gespeeld worden op het kunstgrasveld en tot en met de U13 op het B-terrein.

“Om ons kunstgrasveld te betalen, ontvingen we van de gemeente 65.000 euro subsidie. Als club gebruikten we een deel van dat geld ook voor nieuwe ledverlichting en verdere inrichting van onze speelvelden”, vertelt Carlos Van Hulle nog.

Ook naast het veld zitten ze niet stil bij FC Kleit. Op 28 oktober, om 18 uur, organiseert de club een halloweentocht en op 18 en 19 november is de voetbalkantine het decor voor de traditionele mosselsouper. “Verspreid over die twee dagen verwachten we vijfhonderd mosselliefhebbers”, klinkt het bij de club.

Deel dit evenement

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick