DEVILS FANFESTIVAL

BDD 3de DEVILS FANFESTIVAL CUP 2022

Belgian Deaf Devils organiseerde op zaterdag 14 mei 2022 zijn een jaarlijkse fandag.

Op 14 mei 2022 plant BDD, de bestuursorganisatie van de nationale doven ploeg, een BDD-fanfestival voor de Deaf Devils. De fans die graag aanwezig willen zijn op deze fanfestival kunnen dan afzakken naar het FC Meetjesland Eeklo in Eeklo. De federatie gaat eveneens proberen enkele Deaf Devils te laten afzakken naar Eeklo.

Op 14 mei 2022 gaat de 3de editie van de Devils Fanfestival Cup door @FC Meetjesland Eeklo. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een prestigieus mini-voetbaltornooi met een hoofdprijs van € 250 aan gekoppeld!

Deze epic editie belooft een knaller van formaat te worden met talloze extra’s. Zo voorzien we een bv-match vs G-voetbal FC Meetjesland Eeklo gevolgd door een interland van de Deaf Devils Belgium. 

Er staan ook diverse wedstrijden alle ploegen op het programma. Er wordt eveneens een Devils Fanfestival Cup georganiseerd. De erkende supportersclubs van de Deaf Devils kunnen elkaar bekampen in de 3de Devils Fanfestival Cup, een 11-tegen-11 toernooi.

De Devils Fanfestival Cup hangt ook samen met een spetterende party die doorgaat in een chalet. Daarbij zullen de special guest en het spetterende klank-en lichtspel een feest voorzien om "U" tegen te zeggen. Het Devils Fanfestival Cup Team verwacht jullie dan ook! Tot 14 mei 2022! 

 

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick