G-FOOTBALL-CUP

Waarom we dit doen?

VZW GFC is 3 jaar geleden begonnen met het organiseren van een evenement voor het goede doel, namelijk Deaf Devils (nationale doven ploeg) en G-voetbal Marke. Elk jaar proberen wij dit opnieuw beter en professioneler te doen. Wij halen enorm veel voldoening uit het evenement waar samenhorigheid en plezier centraal staat. Elk jaar willen wij mensen met een beperking een volledig dag in het daglicht plaatsen. Dit doen wij volledig op vrijwillige basis om later het werkveld te betreden met de nodige vaardigheden die wij kunnen leren uit het organiseren van evenementen.

 

Deaf Devils

Sinds 27 oktober 2016 is de nationale dovenploeg, de Deaf Devils een officieel en volwaardig lid van de Belgische voetbalfamilie en officieel erkend door de KBVB. Hierdoor kunnen ze éénmaal per maand de accommodatie gratis gebruiken (voetbalvelden). Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de officiële outfits, trainingspakken en materialen van de KBVB. De Deaf Devils hopen op termijn meer financiële ondersteuning te krijgen. Hotel en transport kosten moeten zelf betaald worden. Hierdoor willen de organisatoren van VZW GFC een handje toesteken op financieel gebied door een evenement te organiseren waarbij de winst wordt gedoneerd aan de Deaf Devils. Hierdoor zijn ze de organisatoren van de VZW heel dankbaar.

2019

 

Op 4 mei 2019 gaat de 3de editie van de G-Football Cup door @Racing Lauwe

2018

 

Op Zaterdag 28 april 2018 ben je van harte welkom op de 2de editie van de G-Football Cup. De volledige winst schenken wij aan 2 goede doelen: - G-Voetbal Marke - Deaf Devils ( nationale ploeg van de doven).

2017

 

1ste G-Football Cup is een jaarlijks evenement t.v.v. de Deaf Devils (nationale voetbalploeg voor doven en de G-sport in zijn geheel). Galawedstrijd tussen de Belgische nationale voetbalploeg voor doven ( Deaf Devils) en Racing Lauwe. Voorzien van een groots eetfestijn.

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick