DE WARMSTE WEEK

#Wat De Warmste Week betekent voor de vzw's:

 

De Warmste Week is voor de betrokken vzw's van grote waarde, zo blijkt uit een bevraging van de Koning Boudewijnstichting bij de deelnemende vzw's en niet enkel op financieel vlak. Want hoewel de solidariteitsactie de organisaties door het ingezamelde bedrag een mooi duwtje in de rug geeft, is de maatschappelijke waarde vooral erg groot.

Vzw's geven aan dat hun naamsbekendheid door hun deelname aan De Warmste Week gevoelig toeneemt, en dat ze ook in andere periodes van het jaar kunnen rekenen op meer vrijwilligers en giften. "Dankzij De Warmste Week worden we ons meer bewust van de belangrijke maatschappelijke rol die deze Vlaamse verenigingen opnemen in de samenleving", aldus Gerrit Rauws van de Koning Boudewijnstichting.

#Goede Doelen:


Naar jaarlijkse gewoonte zet Studio Brussel tijdens de wintermaanden het goede doel in de kijker, onder het motto Music for Life. Tijdens De Warmste Week organiseren tal van particulieren en organisaties acties om hun favoriete goed doel te steunen.

#Waarom dit goed doel voor Belgian Deaf Devils? 

Deze mensen ontvangen geen enkele subsidie en moeten zelf opdraaien voor alle kosten, ook al spelen ze internationale tornooien. sommigen kunnen zelf niet deelnemen omdat ze het financieel niet aankunnen.

 

 

Music for Life

2018

De Warmste week - 'T Kruisken

De opbrengst van die week gaat naar 3 goede doelen.

Bedrag:

€ 10.709

2019

De Warmste week - 'T Kruisken

De opbrengst van de actie in café 't Kruisken wordt geschonken aan de Deaf Devils.

Bedrag

€ 12.874

bdd © 2018-2021 by Belgian Deaf Devils

Design & Development  :  Dirk en Patrick